Bingöl'de Deprem Son Dakika 2021 - Son dakika: Bingöl de deprem! - Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre 11.20'de 7.30 km derinlikte meydana gelen depremin büyüklüğü 4.0.

Bingöl'de Deprem Son Dakika 2021 - Son dakika: Bingöl de deprem! - Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre 11.20'de 7.30 km derinlikte meydana gelen depremin büyüklüğü 4.0.. Bingöl'deki deprem elazığ, tunceli, muş gibi çevre illerden de hissedildi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad deprem dairesi başkanlığı verilerine göre; Avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin geçtiği verilerine göre; Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle.

İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8e revize etti. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka: Bingöl'deki deprem elazığ, tunceli, muş gibi çevre illerden de hissedildi. Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem | son depremler. Öte yandan kandilli rasathanesi ve deprem araştırma.

Son dakika haberi Bingöl'de 4,1 büyüklüğünde deprem!
Son dakika haberi Bingöl'de 4,1 büyüklüğünde deprem! from www.61saat.com
Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 09.38'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Bingol yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Şiddeti 4'ü aşan bir deprem de. Saat 11.20'de meydana gelen depreme ilişkin detaylar haberimizde.

Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı.

Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Gelen son bilgiye göre afad bingöl'de deprem olduğunu duyurdu. Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem | son depremler. Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem oldu! Afad'dan yapılan açıklamada, bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.48'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem meydana geldi. Bingölün karlıova ilçesinde saat 17:24te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Merkez üssü bingöl merkez olan saat 11.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasında; En son bingöl deprem haberleri anında burada. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. İlk deprem 4.5 şiddetinde yaşanırken girit adası açıklarında gerçekleşti ikinci deprem ise 3.2 şiddetinde yaşandı.

Depreme ilişkin açıklama yapan bingöl valisi kadir ekinci, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. 25 haziran 2021 cuma 21:38. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük.

Bingöl'de 5,2 büyüklüğünde deprem - Gündem Haberleri
Bingöl'de 5,2 büyüklüğünde deprem - Gündem Haberleri from icdn.tgrthaber.com.tr
Afad'dan yapılan son dakika açıklamasında; İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8e revize etti. Afad deprem dairesi başkanlığı verilerine göre; Koeri̇ son depremler açıklamasında sarsıntıyı az hisseden vatandaşların bingöl'de deprem mi oldu? sorusunu cevapladı ve depremin yerin 5.0 km derinliğinde ve 5.9 şiddetinde gerçekleştiğini duyurdu. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Depremin derinliği, yaklaşık 7 kilometre olarak açıklandı. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Afad, bingöl karlıova'da saat 12.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada, bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.48'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Bingöl'de 3.2 büyüklüğünde deprem | 2021 son depremler. 06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. Bingol yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. 25 haziran 2021 cuma 21:38. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka: İşte uzmanların deprem sonrası açıklamaları. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. En son bingöl deprem haberleri anında burada. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 4.3 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini bildirildi. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Afad, bingöl karlıova'da saat 12.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Bingöl'de 3.2 büyüklüğünde deprem | 2021 son depremler. Bingöl'de 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad, bingöl karlıova'da saat 12.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İlk deprem 4.5 şiddetinde yaşanırken girit adası açıklarında gerçekleşti ikinci deprem ise 3.2 şiddetinde yaşandı. Afad deprem dairesi başkanlığı verilerine göre;

Bingöl depremi Muş'ta vatandaşları sokağa döktü - Son ...
Bingöl depremi Muş'ta vatandaşları sokağa döktü - Son ... from static.daktilo.com
Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'ün adaklı ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu bölge daha önceleri de çok fazla depremle gündeme gelmişti. Şu an itibarıyla bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Saat 11.20'de meydana gelen depreme ilişkin detaylar haberimizde. 06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Depremin derinliği, yaklaşık 7 kilometre olarak açıklandı.

Bingöl'de deprem | son depremler.

Afad deprem dairesi başkanlığı verilerine göre; Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre 11.20'de 7.30 km derinlikte meydana gelen depremin büyüklüğü 4.0. Öte yandan kandilli rasathanesi ve deprem araştırma. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 09.38'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli sgk rehberi, güncel sgk haberleri, i̇şçi, memur, taşeron, emekli maaşları hakkında güncel haberler son güncelleme : 25 haziran 2021 cuma 21:38. İlk deprem 4.5 şiddetinde yaşanırken girit adası açıklarında gerçekleşti ikinci deprem ise 3.2 şiddetinde yaşandı. Depreme ilişkin açıklama yapan bingöl valisi kadir ekinci, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde 5.8 şiddeti ile sarsılan bingöl'de bugün bir deprem daha meydana geldi. Saat 11.20'de meydana gelen depreme ilişkin detaylar haberimizde. Deprem çevre illerde de hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem meydana geldi. Gelen son dakika bilgilere göre;

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook